Puppy time – tankar från en uppfödare

I onsdags var jag och hälsade på hos en ny uppfödare, Lisa Camara i Stenstorp. Fick träffa en liten kull på fyra bordercolliesyskon, två tikar och två hanar. Är du nyfiken på hur den första valptiden kan se ut, kika in på den här videon. Vi kommer följa kullen lite framöver. Ska bli så spännande att se hur valparna utvecklas och hur personligheterna, egenskaperna förändras när dom växer upp. Jag har svårt att tänka mig en bättre uppväxt än vad dessa valpar får. Lisa verkar ha tänkt på det mesta när det gäller att skapa en bra första tid.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela nyheten på sociala medier

Fler Nyheter

Leka själv
Blogg

Teja – lekfullt, leka, lära

Jag har fått så många hälsningar och berättelser efter min blogg om beslutsångesten angående Teja. Många solskenshistorier men också ett och annat där det varit

Timotej
Blogg

Beslut och ombeslut

  Jag är ju inte mer än människa!! Och en del av oss grubblar och grunnar och beslutar och ombeslutar och så har det varit