Klick och Trix

Kursen för dig som vill träna trix och konster med hjälp av klickerträning

Kursen passar dig som på ett lättsamt och lekfullt sätt vill utvecklas tillsammans med din hund och lära er nya roliga övningar ihop. Vi tränar på lite olika trix och konster och utvecklar dom som det passar för varje ekipage. Ett bra sätt att lära sig hur ens egen hund fungerar i inlärningssammanhang.

Vi tittar bl.a på olika hjälper som vi sen kan använda för att lära in olika trix, tex tasstarget, nostarget, handtarget etc. Kursen kan vara en fin grund till andra sporter som tex Freestyle och HTM.

Vi kommer använda klicker el egen verbal belöningssignal för att både du och din hund ska bli medvetna om vad som belönas.  Introduktion av klicker som rättmarkör ingår.

Vårterminen 2024

Kursstart: Måndag 4 mars kl: 19.00-20.30

Kursplats: Dogedus hundhall, fabriksvägen 4, Bankeryd, Jönköping

Deltagare: Max 8  ekipage, vi håller ordentliga avstånd till varandra.
Antal gånger: 6 gånger

Kurspris:  1900 kr

Förkunskaper: Valpkurs edyl med belöningsbaserad träning som grund. Din hund ska vara van vid belöningsbaserad träning och klara att vistas i inomhusmiljö utan att bli alltför uppstressad av att andra hundar är nära.

Boka Hundkurs

 

Betalning och anmälningsinformation.

 

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@happydogshundkurser.se och då får du besked om du fått en plats och hur du ska betala. Om du anmäler dig tidigt så har du möjlighet att dela upp betalningen.

När du bokar en kurs hos Happy Dogs Hundkurser så godkänner du samtidigt anmälningsvillkoren.

Gå vidare med länken nedan för att boka kursen och läsa villkoren.

Fler kurser