Fokus på fokus

En onlinekurs med det lilla extra!

För hundar från 6 månader, unghund och äldre hund.

Den här onlinekursen passar dig som älskar att träna med din hund och vill fördjupa dig i hur man kan få sin hund (och sig själv) att fokusera på rätt uppgift. Min tanke är att det ska kunna ske utan tjat och med en hund som vill och ser ett värde i att hålla koncentrationen kvar på jobbet den ska göra. Kursen kommer också hjälpa dig själv att lära dig att fokusera på dina uppgifter som hundtränare.

 

Detta ingår i onlinekursen

Härligt, lättsamt och lekfullt

FOKUS på FOKUS alltså!! och en härlig, lättsam och  lekfull träning.

Innehåll:  

 • Sex kurstillfällen med steg för steg träning på flera övningar. Kursmaterialet ligger i fb-grupper.
 • Övningarna kommer vara filmade med flera olika hundar – Dels visar jag med mina hundar och dels coachar jag några olika hundekipage, sammanlagt har du tillgång till över 100 filmer!!!
 • Dessutom text och frågeställning till filmerna.
 • Kursen går varannan vecka och då kommer det nytt filmmaterial och du får nya uppgifter att jobba med.
 • Chans att skicka in egna korta filmer på samtliga övningar (max 5 filmer i veckan) och få feedback mellan kurstillfällena – Jag tittar inte bara på själva övningarna på filmen utan försöker se till helheten och tipsa om utveckling därefter.
 • Gemensamt diskussionsforum i fbgrupp
 • Textmaterial
 • FB-gruppen kommer vara aktiv under 3 månader och därefter finns den kvar i 3 extra månader så du kan gå tillbaka och titta på kursmaterialet.

 

Rebecka med Wirvla säger så här

Jag och min livliga schapendoes har gått flera kurser för Ditte tidigare och kände därför redan igen flera övningar som vi gick igenom i fokuskursen. Trots detta har vi utvecklats tillsammans på fokusområdet tack vare att Ditte alltid är nytänkande och vet hur man ska utmana varje ekipage, oavsett vilken nivå man ligger på. Jag märker tydligt att min hund tycker att det är mycket roligare att hålla fokus på mig nu, till och med när vi tränar mitt inne i stan.

Förutom de praktiska övningarna har vi också haft mycket nytta av teorin från kursen. Vi har gått igenom vad man ska tänka på för att undvika att hunden “stämplar ut” under träningspasset och även hur man ska få hunden att vilja försöka igen om det blir fel istället för att hunden känner sig dålig.

Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera denna kurs för alla hundägare, oavsett om man har en ung eller gammal hund och oavsett om man bara vill ha roligt tillsammans eller om man satsar på en tävlingskarriär. Jag lovar att ni kommer både utmanas och utvecklas.

Hälsn Rebecka Uggla med hunden Wirvla 

 

Boka Hundkurs

Filmer, texter och feedback om bla:
 • Engagemang
 • Tydlighet
 • Föraren och hundens fokus på rätt uppgift
 • Belöningsteknik
 • Vikten av ord
 • Ritualiserad störningsträning
 • Lekfullhet
 • När det inte blir som vi tänkt oss
 • Kroppssignaler och felsystem som höjer din hund.

Betalning och anmälningsinformation.

Hur du anmäler dig och betalar hittar du under betalning och anmälning här.

Min mailadress: info@happydogshundkurser.se

 

Kursstart: Ingen kurs inplanerad just nu

 

När du bokar en kurs hos Happy Dogs Hundkurser så godkänner du samtidigt anmälningsvillkoren.

Gå vidare med länken nedan för att boka kursen och läsa villkoren.

Fler kurser