Vad roligt att du vill gå en kurs hos mig.

Här nedan hittar du den information som behövs för att anmäla dig. Ser fram emot att träffa dig och din hund.

Betalningsinformation

Kursavgiften betalas in när du fått besked om att du fått en plats om inte annat anges. 

Har du behov av att få delbetala en kurs, maila och fråga mig på info@happydogshundkurser.se

Bg: 5914-3198

Hur du anmäler dig

Maila ditt och hundens namn, hundens ålder och ras, ditt telefonnummer samt vilken kurs du vill gå. Under varje kurs kan du hitta information om vilka förkunskaper du bör ha. Är du osäker så är du välkommen att maila mig och fråga.

Genom din anmälan har du automatiskt godkänt anmälningsvillkoren.

Anmälningsvillkor

Innan du gör en anmälan till en av Dittes kurser var vänlig och läs igenom anmälningsvillkoren här nedan.

Anmälan: Du anmäler dig till en kurs genom att skicka ett mail till: info@happydogshundkurser.se

Maila vilken kurs du vill gå, namn, mobilnummer och mejladress. Din hunds namn, ras, ålder och eventuella tidigare kurser och erfarenheter.

Betalning: Du kommer få ett välkomstbrev där det står info om betalning med mera och det skickas ut när kursen är i det närmaste full eller ca 1-2 månader innan kursstart. Betalningen görs till bg 5914-3198. Glöm inte att skriva namn och vilken kurs det gäller. För vissa kurser gäller anmälningsavgifter. Det meddelas när du anmält dig och fått en plats.

Återbud: Du kan lämna återbud fram till en månad innan kursstart. Vid senare återbud går det bra att du själv hittar en reserv till din plats. Avgiften återbetalas inte. Skulle du däremot ha blivit sjuk eller din hund blir sjuk så återbetalas hela avgiften (exklusive en administrationsavgift på 250kr) när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig. Anmälningsavgiften för helgkurser återbetalas inte.

Inställd kurs: Om Ditte skulle behöva ställa in en kurs så får du hela avgiften återbetald till dig. Ingen administrationsavgift dras då.

Löptikar: Du är välkommen med din löptik på kurs men du måste ha tikskydd på inomhus. Hör av dig till Ditte om du har några frågor. Höglöpande tikar lämnas hemma men du är välkommen att delta utan hund, vilket kan vara nog så lärorikt ibland.

Maila mig gärna, på vissa kurser kan det gå bra att ta med höglöpande tik också.

Skvättskydd för hanar: Om du har en hane som gärna skvätter när det luktar av andra hundar, ofta gäller ju detta till exempel unghundar, så kan du köpa ett hanhundsskvättskydd i välsorterade hundaffärer. Ha det på hela tiden du är inomhus.

Online kurser

Det här ingår i kursen:

Du har efter köp tillgång till hela kursen i 12 månader.

Det här ingår inte i kursen:

Personlig feedback

Kursen betalas via paypal, följ länken nedan för att läsa Paypals villkor och registering av konto.
https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/pay-online