Unghundskurs

För många hundägare så blir unghundstiden en ganska jobbig tid då det händer mycket i hundens utveckling till att bli en vuxen individ. Kanske är det inte lika lätt att träna vardagslydnaden när hunden blir mer utåtriktad och det som man tyckte den var bra på tidigare kan kännas som bortblåst.
Kanske känner du att du börjar bli en riktig tjatmoster och att det tyvärr inte alls hjälper utan din hund verkar ha blivit döv.

Under den här tiden kan det vara bra att få komma på kurs och ta upp eventuella problem och lära sig hur man kan förhindra dem el bäst minska på problemen och dessutom fortsätta träningen i grupp bland andra hundar för bra miljö och socialträning.

Innehåll:

  • Tips och individuella råd i vardagen
  • Engagemangsövningar
  • Samarbetsövningar
  • Kontakt och Följsamhet
  • Lekutveckling
  • Inkallning m.m.
  • En del av teorin sker via en Facebookgrupp där du också kan ställa frågor.
Kursplats: Dogedus hundhall, fabriksvägen 4, Bankeryd el utomhus Drösphults gård 1, Jönköping, (anges när ny kursstart läggs in)
Kursen är: Inomhus, (utomhus i Drösphult)
Deltagare: Max 8 ekipage, vi håller ordentliga avstånd till varandra.
Antal gånger:  5-6 gånger

Förkunskaper: Valpkurs

Boka Hundkurs

Kursstart: Tisdag 20 augusti  kl:17.30-19.15, fem tillfällen. Kursen går varje vecka utomhus, Drösphults gård 1, Jönköping
Kurspris: 1500kr

 

Betalning och anmälningsinformation.

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@happydogshundkurser.se och då får du besked om du fått en plats och hur du ska betala. Om du anmäler dig tidigt så kan du välja att dela upp betalningen om du vill.

När du bokar en kurs hos Happy Dogs Hundkurser så godkänner du samtidigt anmälningsvillkoren.

Gå vidare med länken nedan för att boka kursen och läsa villkoren.

Fler kurser