Dogparkour

Information om Dogparkour kursen:

På den här kursen kommer vi fokusera på att ha roligt med hundarna och utveckla följsamhet, balansträning, kroppskontroll och självförtroendeträning m.m. Bl.a kommer vi använda oss av en hel del material som finns tillgängliga i den fina hundhallen hos Dogedus Hundkurser. Den här kursen är extra mycket anpassad för att du ska kunna träna med material från ditt eget hem och kunna träna inomhus.

Dogparkour kan tränas på många olika sätt och några mål jag har med kursen är att alla ska ha roligt med sina hundar, att det ska vara säker träning och att hundarna ska känna sig bekväma i situationen. Osäkra hundar låter vi få sin tid för att bygga upp självförtroendet pö om pö. I dogparkour använder man sig av miljön runt omkring och tränar balans, koordination, stadga, följsamhet m.m.

Mycket av det vi tränar har man också nytta av om man har en hund som behöver rehab och inte kan röra sig fritt under en period. Bra kunskaper att ha om olyckan skulle vara framme och din hund bli skadad.

Vad innehåller Dogparkour kursen:

  • Följsamhet
  • Koncentration
  • Självförtroende
  • Kroppskontroll
  • Vändningar
  • Sidoförflyttningar
  • Genom
  • och massa annat

Kursplats: Dogedus hundhall, fabriksvägen 4, Bankeryd, Jönköping
Kursen är: Inomhus men många av övningarna kan du göra utomhus också.
Deltagare: Max 7 ekipage
Antal gånger:  6 gånger, kursen går varje vecka
Förkunskaper: Kursen vänder sig till dig som har gått minst en valpkurs och fått grunder i belöningsbaserad träning. Din hund behöver kunna vistas i en miljö bland andra hundar utan att bli för stressad då vi kommer träna hundarna samtidigt.

Boka Hundkurs

Är du intresserad av denna kurs? Maila ditt intresse till min mail.

Måndag 25 september kl 19.00-20.30 (Full!)
Tisdag 7 november kl 19.00-20.30

Kurspris: 2100 kr

Betalning och anmälningsinformation.

Hur du anmäler dig och betalar hittar du under betalning och anmälning här.

 

När du bokar en kurs hos Happy Dogs Hundkurser så godkänner du samtidigt anmälningsvillkoren.

Gå vidare med länken nedan för att boka kursen och läsa villkoren.

Fler kurser

Aktiveringskurser

Dogparkour