Trixkurs

Kursen för dig som vill träna trix och konster

Kursen passar dig som på ett lättsamt och lekfullt sätt vill utvecklas tillsammans med din hund och lära er nya roliga övningar ihop. Vi tränar på lite olika trix och konster och utvecklar dom som det passar för varje ekipage. Ett bra sätt att lära sig hur ens egen hund fungerar i inlärningssammanhang.

Vi tittar bl.a på olika hjälper som vi sen kan använda för att lära in olika trix, tex tasstarget, nostarget, handtarget etc. Kursen kan vara en fin grund till andra sporter som tex Freestyle och HTM.

Vårterminen 2023

Kursstart: 21 mars  kl: 19.00-20.30 (kursen går varannan vecka)

Kursplats: Dogedus hundhall, fabriksvägen 4, Bankeryd, Jönköping
Kursen går: Inomhus och utomhus i Bankeryd
Deltagare: Max 8  ekipage, vi håller ordentliga avstånd till varandra.
Antal gånger: 3 gånger

Kurspris:  950kr

Förkunskaper: Valpkurs edyl med belöningsbaserad träning som grund. Din hund ska vara van vid belöningsbaserad träning och klara att vistas i inomhusmiljö utan att bli alltför uppstressad av att andra hundar är nära.

Boka Hundkurs

 

Betalning och anmälningsinformation.

Hur du anmäler dig och betalar hittar du under betalning och anmälning här.

När du bokar en kurs hos Happy Dogs Hundkurser så godkänner du samtidigt anmälningsvillkoren.

Gå vidare med länken nedan för att boka kursen och läsa villkoren.

Fler kurser

Aktiveringskurser

Trixkurs