Puppy time – tankar från en uppfödare

I onsdags var jag och hälsade på hos en ny uppfödare, Lisa Camara i Stenstorp. Fick träffa en liten kull på fyra bordercolliesyskon, två tikar och två hanar. Är du nyfiken på hur den första valptiden kan se ut, kika in på den här videon. Vi kommer följa kullen lite framöver. Ska bli så spännande att se hur valparna utvecklas och hur personligheterna, egenskaperna förändras när dom växer upp. Jag har svårt att tänka mig en bättre uppväxt än vad dessa valpar får. Lisa verkar ha tänkt på det mesta när det gäller att skapa en bra första tid.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Dela nyheten på sociala medier

Fler Nyheter

bordercollievalp Timotej
Blogg

Puppytime 8,5 veckor

I förra veckan kom jag äntligen iväg för att hälsa på valparna igen. Det var två veckor sen sist och oj vad det hänt mycket.

Blogg

Puppy time – Välja valp

Vid 6,5 veckors ålder så var det dags för mig att få välja valp. Lisa fick först berätta lite om vad dom gjort sen sist