Kulkurs

Kulkurs - Ha skoj ihop till nytta och nöje!

Att lära våra hundar nya saker stärker vår relation. Vi lär känna våra hundar bättre och samtidigt så har vi kul ihop. Jag är noga med att inlärningen sker på ett trevligt sätt och att hundarna är bekväma och får självförtroende när vi tränar dom.

Den här kursen är tänkt som inspiration och kan innehålla bl.a prova på den nya hundsporten hoopers, apportering och lekutveckling, trix och konster, nosövningar, plattformsträning m.m. Jag formar kursen efter deltagarnas önskemål. Samtidigt så får du och din hund träning på att jobba tillsammans i en grupp. Kursen går ibland som kortkurs på tre tillfällen och ibland på sex gånger.

Innehåll:

Kursplats: Dogedus hundhall, fabriksvägen 4, Bankeryd, Jönköping
Kursen är: Inomhus
Deltagare: Max 7 ekipage, vi håller ordentliga avstånd till varandra.
Antal gånger:  6 gånger
Förkunskaper: Valpkurs edyl med belöningsbaserad träning som grund. Din hund ska vara van vid belöningsbaserad träning och klara att vistas i inomhusmiljö utan att bli alltför uppstressad av att andra hundar är nära.

Boka Hundkurs

Kurspris: 2400kr sex tillfällen

Kursstart: Övriga datum: 13 dec och 10 januari, samma tid (Full! Du kan anmäla ditt intresse och stå på reservlistan)

Kursstart: Söndag 9 januari, kl 10.00-11.40. Kursen går varje vecka utom vecka 3. 6 tillfällen.

Betalning och anmälningsinformation.

Hur du anmäler dig och betalar hittar du under betalning och anmälning här.

När du bokar en kurs hos Happy Dogs Hundkurser så godkänner du samtidigt anmälningsvillkoren.

Gå vidare med länken nedan för att boka kursen och läsa villkoren.

Fler kurser