Nytt samarbete på gång

From i slutet på september så kommer jag börja jobba som inhyrd instruktör på Jönköpings bhk.  Jag tycker det ska bli jätteroligt att vara på en klubb som tänker väldigt mycket framåt och brett vad gäller sitt utbud av kurser och utbildningar. Jag kommer ha både vardagslydnadskurser och lite andra kurser såsom aktiveringskurser av olika slag plus en och annan tävlingslydnadskurs.

Här kommer en länk till en tävlingslydnadskurs som lagts in idag på Studiefrämjandet som har hand om klubbens bokningar http://www.studieframjandet.se/Kurs/j%C3%B6nk%C3%B6ping/Forma-din-blivande-t%C3%A4vlingshund-J%C3%B6nk%C3%B6pings-Brukshu/663539/

Privatträningar för enskilda och grupper går att boka och då sker träningen främst på min träningsplan utanför Bottnaryd.

 

Mycket nytt på gång bl.a har jag en ny liten valp och det är som vanligt massor av jobb med en valp men också mycket roligt förstås. Jag lär mig på varje ny hundindivid och känner mig extra peppad att ha valpkurser i höst.

Vecka 33 startar det upp lite nya kurser som kommer gå hemma hos mig strax utanför Bottnaryd. Valpkursen är full och även dagtidskursen i tävlingslydnad men det kommer en ny valpkurs inom kort. Se nedan.

Det finns en plats kvar den 20 augusti på individanpassad tävlingslydnad och även den 24 september. Det går bra att vara med endast en gång om man vill. Kl 10-14.00. Läs mer under Kurser/Tävlingslydnad

Jag har precis lagt in en ny valpkurs och en unghundskurs och båda kommer gå på dagtid lördagar. Läs mer under Kurser/Vardagslydnad. Kurserna är praktiska och vi jobbar på gräsplanen och i skogsområde runt omkring.

Ett svar

  1. Hej! Jag vill jätte gärna gå valpkurs😃 Har pratat med dej innan, men då jag hade svårt med tisdagar så blev jag så glad när jag såg att du ska ha en till!
    Jag har en flat tik på 13 veckor!
    Ha en fin dag!
    Med vänlig hälsning,
    Therese Cederwall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Dela nyheten på sociala medier

Fler Nyheter

bordercollievalp Timotej
Blogg

Puppytime 8,5 veckor

I förra veckan kom jag äntligen iväg för att hälsa på valparna igen. Det var två veckor sen sist och oj vad det hänt mycket.

Blogg

Puppy time – Välja valp

Vid 6,5 veckors ålder så var det dags för mig att få välja valp. Lisa fick först berätta lite om vad dom gjort sen sist